Επιβράβευση Πελατών

Στην AmericanPizza κερδίζετε με κάθε αγορά σας και εμείς σας ευχαριστούμε μέσα το ΝΕΟ μας σύστημα επιβράβευσης.

Πως?

Πώς; Κάνοντας απλά εγγραφή ως Πελάτης στο eShop μας! & Κάθε φορά που κάνετε τις αγορές σας ως μέλος, κερδίζετε πόντους!

Πόντοι!

Πως συγκεντρώνετε πόντους και πώς τους εξαργυρώνετε στο eshop της AmericanPizza.gr;

Κερδίζετε πόντους με τις αγορές σας. Για κάθε 10 αγορές που κάνετε παίρνεται πίσω ένα εκπτωτικό κουπόνι 7% επί των συνολικών αγορών που είχατε κάνει (κάθε 10 αγορές).

Εξαργύρωση!

Κάθε φορά που κάνετε 10 αγορές σας αποστέλλεται αυτόματα ένα εκπτωτικό κουπόνι -7% (κωδικός) στο email σας (ισχύει μόνο για τα μέλη – εγγραφή ως πελάτης). Τα κουπόνια αυτά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας.

Παράδειγμα:

Έστω ότι κάνετε τις παρακάτω αγορές.

  • Συνολικά έχετε κάνει 10 αγορές και έχετε πληρώσει 60€. Οπότε το σύστημα μας σας επιστρέφει 7% πίσω και θα λάβετε ένα εκπτωτικό κουπόνι -4,2% το οποίο θα μπορέσετε να εξαργυρώσετε στις επόμενες σας αγορές.
  • Συνολικά έχετε κάνει 10 αγορές και έχετε πληρώσει 120€. Οπότε το σύστημα μας σας επιστρέφει 7% πίσω και θα λάβετε ένα εκπτωτικό κουπόνι -8,4% το οποίο θα μπορέσετε να εξαργυρώσετε στις επόμενες σας αγορές.

Πόντοι!

Πως θα ελέγχω τους πόντους μου και πώς θα ξέρω αν έχω έκπτωση στην επόμενη αγορά;

Οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει συνολικά, καθώς και η ενδεχόμενη έκπτωση που δικαιούστε λόγω πόντων, εμφανίζονται στη σελίδα του λογαριασμού σας / Info /Επιβράβευση Πελατών/ Ιστορικό Πόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση (Πατήστε εδώ) για να δείτε αναλυτικά το ιστορικό των παραγγελιών σας καθώς και το ιστορικό της επιβράβευσης σας.

tips americanpizza***ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η έκπτωση 7% εφαρμόζετε μόνο για τα μέλη (Eγγεγραμμένα / Registered) και φυσικά δεν αφορά τηλεφωνικές παραγγελίες αλλά μόνο ηλεκτρονικές.
***ΣΗΜΕΙΩΣΗ Tα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα που είναι ήδη σε έκπτωση στο eshop μας.
***ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε χρήση ΜΟΝΟ ενός κουπονιού ανά αγορά.
***ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα εκπτωτικά κουπόνια έχουν ισχύει 175 ημέρες απο την ημερομηνία έκδοσης.