Κερδίστε 10 Δωρεάν Προσκλήσεις από την AmericanPizza, για το ένα και μοναδικό CageSurvivor11 που θα γίνει στην πόλη μας το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018.

Το event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στο κτήμα πασιάκου… Dors Open 18:00 το απόγευμα…

AmericanPizza Winners

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας στον Μεγάλο μας Διαγωνισμού. Σας παρουσιάζουμε τους 10 Νικητές – Νικήτριες οι οποίοι θα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ το Μοναδικό CageSurvivor11 που θα γίνει στην πόλη μας το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 & θα παραλάβουν ένα Συλλεκτικό μπλουζάκι της AmericanPizza.

  1. Violetta Soulopoulou
  2. Agatha Parme
  3. Lena Giahou
  4. George Efstathiou
  5. Ξανθή Γρίβα
  6. Chrisa Koraka
  7. Dimitris Mixos
  8. Kostantinos Pliatsikas
  9. Ιφιγένεια Τσαγκάρη
  10. Pipelias Nickos

Δώρα:

10 Δωρεάν Προσκλήσεις
10 Δωρεάν Μπλουζάκια


americanpizza cage survivor doraΔιαδικασία συμμετοχής:

Μπείτε στην κλήρωση κάνοντας 1) Like*** τo Μεγάλο μας Διαγωνισμό στο Facebook και 2) Share-Κοινοποιήστε τον συγκεκριμένο καθημερινό διαγωνισμό και 3) ή αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας του διαγωνισμού.

►►► Συμμετοχή στο διαγωνισμό εδώ

Διαδικασία συμμετοχής & Λήξη διαγωνισμού 28/02/2018.

Ο  διαγωνισμός λήγει τη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 22:00 και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επομένη μετά στις 12 πμ το πρωί.

Διαδικασία Παραλαβής Δώρου: Θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα για την παραλαβή του Δώρου σας, στο Facebook στo Inbox-Message Requests στον Φάκελο Others...


Όροι χρήσης διαγωνισμού:

    Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Επιχείρηση και των χορηγών επιχειρήσεων. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε Like* & Share το διαγωνισμό στη ιστοσελίδα του Facebook του AmericanPizzaLamias.

    Ο διαγωνισμός λήγει τη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 10 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επομένη μετά στις 12 το πρωί. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

    Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερώνετε άμεσα για το δώρο που κέρδισε με προσωπικό μήνυμα στο (inbox) του facebook. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του.

    Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης-αποστολής του δώρου τους (Ο νικητής θα πρέπει να παραλάβει ο ίδιος-ια το δώρο του απο το κατάστημα μας). Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.   
 
    Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η www.americanpizza.gr  διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας του. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Σας ευχαριστούμε, σε περίπτωση κάποιας απορίας σχετικά με τον διαγωνισμό, μη διστάσετε να επικοινωνίσετε μαζί μας.

url: www.americanpizza.gr 
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
phone: 22310 44556 & 22310 44553