Καλώς ήρθατε στην AmericanPizza

Η AmericanPizza ξεκίνησε την λειτουργία της το 2000 στην Λαμία στο σημείο που λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Είναι μια επιχείρηση, με πολύ προσωπική εργασία και επίβλεψη σε όλους τους τομείς, που στόχος της είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, μέχρι και σήμερα (και για πάντα), οι ανάγκες των πελατών μας δεν έπαψαν στιγμή να αποτελούν προτεραιότητα για μας.

American Pizza, ορεκτικά, ζυμαρικά, σαλάτες, πιάτα της ώρας, Ελληνική κουζίνα, κρέπες, burgers και club sandwiches είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που προσφέρουμε και τα οποία ετοιμάζονται πάντα αμέσως μετά την παραγγελία σας με υλικά τα οποία προμηθευόμαστε κάθε μέρα από επίλεκτους προμηθευτές, ώστε να βρεθούν στο χώρο σας το συντομότερο δυνατό.

Σημείωση***: Η χειροποίητη ζύμη & τα περισσότερα υλικά μας είναι πάντα ημέρας, γι αυτό και το αποτέλεσμα είναι ΠΑΝΤΑ μοναδικό, προσφέροντας τις πιο εκλεκτές γεύσεις... ακόμα κι αν πρόκειται για… απαιτητικούς γευσιγνώστες!

Η AmericanPizza στηρίζει τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας του Νομού Φθιώτιδας.

Τέλος, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, από όλα τα μέλη της AmericanPizza, προς όλους εκείνους που μας στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο όλα αυτα τα χρόνια και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.

Απολαύστε τις θαυμάσιες γεύσεις των μοναδικών πιάτων μας, το παραδειγματικό service μας πλέον και online ξεκινήστε τις παραγγελίες τώρα και μέσα απο Νεό μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.americanpizza.gr !

Σας ευχόμαστε καλή γευστική απόλαυση!

Με εκτίμηση AmericanPizza
Ίσως η καλύτερη πίτσα του Κόσμου!